Suomen Oopperaryhmät

VOICE BOX

Voice Box

”Voice Box oli piripintojaan myöten täynnä kieli poskella komiikkaa: se irvaili akateemisuudelle, sivalsi siekailematta oopperamaailman jäykkiä rakenteita ja revitteli sisäpiirivitseillä, kuten ooppera-aiheisilla nettimeemeillä ja ääniteoreetikoilla.” Auli Särkiö-Pitkänen, Rondo

Voice Box on kokeellista musiikkiteatteria, virtuoosista kaunolaulua ja hulluttelu siitä, mitä kaikkea ihmisäänelle voi säveltää, vaikka kaikkea ei aina kannattaisi. Professori M. H. assistentteineen näyttää, että laulumusiikin historiassa ja tulevaisuudessa on saavutettu huippuja ja usein myös tultu sieltä alas, kuten elämää suurempaan draamaan kuuluu. Tällä kertaa siitä vastaavat kolme esiintyjää, jotka laulavat, tekevät sirkustemppuja, soittavat, tanssivat ja etsivät sisäistä klovniaan. Tämä ”hulvaton teoriamanifesti oopperamuodossa” (Rondo) laulaa laatikon ulkopuolelta, sillä tärkeintä meille kaikille on löytää se oma äänemme.

Esiintyjät:

Professori M. H. (laulu) – Mia Heikkinen

Assistentti D (huilu, laulu, akrobatia) – Jacintha Damström

Assistentti P (kosketinsoittimet, laulu, luennointi) – Maija Parko

Sävellys, libretto, ohjaus: Miika Hyytiäinen

***

Esitykset: pe 26.8. klo 19 & la 27.8. klo 16 Aleksanterin teatteri

Liput 34€ peruslippu, 29€ eläkeläiset, 25€ opiskelijat & työttömät 

Kesto: 1h, ei väliaikaa

Esityskieli: englanti

Tekstitys: suomi

Ikäsuositus: Ei ikärajaa

Tuotanto: työryhmä, https://www.miika.info/voice-box/

Traileri: https://www.youtube.com/watch?v=7BBzYjGFlqU

Arvostelut:

Varaa Gretan studio

Mikäli haluat varata Gretan studion, laita sähköpostia osoitteeseen reettari@gmail.com, ja kerro, koska tarvitsisit studiota.

Kun olet saanut vahvistuksen, että studio on vapaa valitsemallasi ajankohdalla, vahvista varaus painamalla allaolevaa painiketta.