Tietoja Gretan studiosta

Gretan studio on Greta Tuotanto Oy:n omistama tila, jota vuokrataan esittävän taiteen harjoituskäyttöön ja erilaisia tilaisuuksia varten niin yksityishenkilöille kuin yrityksille ja yhteisöille. Vapaita aikoja on saatavilla vaihtelevasti.

Tilavuokra: 50€ / 1-2h, jonka jälkeen 18€ / alkava tunti. Pyydä tarjous alustavan varauksesi yhteydessä, mikäli sinulla on vuokraustarve useammalle kerralle / tunnille!

Vuokrattavan harjoitussalin koko on noin 80 m². Harjoitussalin lattia on muovimattoa. Katon korkeus on 3,6 m². Salin varusteisiin kuuluu flyygeli, pystypiano, sohvia, tuoleja ja pöytiä. Lisäksi vuokralaisen käytössä on langaton verkkoyhteys, sekä erikseen sovittaessa videotykki, PA-järjestelmä, mikseri, 4 mikrofonia ja nuottitelinettä.

Harjoitussalin lisäksi vuokraan kuuluu keittiö ja WC. Keittiöstä löytyy jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, sähkölevy sekä ruokailuvälineitä.

Studion osoite: Malminkatu 24E, 00100 Helsinki

Studio sijaitsee osittain kellarikerroksessa, jonne on suora pääsy sisäpihalta portaita tai luiskaa pitkin. Tila on valitettavasti esteellinen.

Varaa Gretan Studio käyttöösi

1. Alustava varaus
Ota ensin yhteyttä Gretan studio -tilasta sähköpostitse (nea.huovinen@gretaproductions.fi) ja kerro, koska haluaisit tilan käyttöösi. Kun sinä tai edustamasi yhteisö/yritys on saanut vahvistuksen, että tila on vapaana haluamanasi ajankohtana ja tiedot vuokrahinnasta, vahvista varaus täyttämällä varauslomake.
Varausaika on pyrittävä määrittelemään mahdollisimman todelliseksi. Varauksessa ilmoitettava aika alkaa siitä, kun tila halutaan ottaa käyttöön ja päättyy siihen, kun tilat ovat tyhjentyneet vuokralaisen tilaisuuden jäljiltä.
 
2. Varausvahvistus ja vuokrasopimus
Kun olet saanut alustavaan varaukseesi vahvistuksen, täytä tältä sivulta löytyvä varauslomake ja lähetä se 5 päivän sisällä alustavan varauksen tekemisestä. Mikäli et täytä varauslomaketta 5 päivän sisällä, alustava varauksesi raukeaa. Lomakkeen lähettäminen vastaa vuokrasopimuksen allekirjoittamista.
 
3. Tilan avain
Avain luovutetaan varauksessa määritellyn sopimuksen mukaan. Avaimen palautus tapahtuu sovitun vuokra-ajan loppuun mennessä. Kadonneesta avaimesta perimme 100 € (kpl) korvauksen.
 
4. Laskutus
Vuokralasku lähetetään sähköpostiisi, jonka olet ilmoittanut varauslomakkeessa.
 
5. Peruutukset ja muutokset vuokra-aikaan
Varauksen peruutus tai muutokset toimitetaan aina sähköpostitse. Tilavaraus voidaan perua tai muuttaa viimeistään 3 päivää ennen vuokra-ajankohdan alkua. Mikäli varaus perutaan tämän jälkeen, veloitetaan vuokraushinnasta puolet.
 
6. Vuokrausehdot
Vuokraaja siistii omat jälkensä ja sitoutuu siihen, että tila on käyttökunnossa. Mikäli tilojen käytön aikana vahingoitetaan Gretan studion kiinteistöä, kalustoa tai muuta omaisuutta, on vuokraajan viipymättä ilmoitettava vahingosta sähköpostitse korvausmenettelyn selvittämistä varten. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingon. Lisäksi vuokraaja sitoutuu tällä sivulla mainittuihin varausehtoihin. Greta Tuotanto Oy pidättää oikeudet muutoksiin. 

Varaa Gretan studio

Jos olet saanut vahvistussähköpostin valitsemallasi ajalla, vahvista varaus täyttämällä allaolevan lomakkeen.

Varaa Gretan studio

Mikäli haluat varata Gretan studion, laita sähköpostia osoitteeseen reettari@gmail.com, ja kerro, koska tarvitsisit studiota.

Kun olet saanut vahvistuksen, että studio on vapaa valitsemallasi ajankohdalla, vahvista varaus painamalla allaolevaa painiketta.