Oopperaryhmät logo

Vapaan kentän ooppera- ja musiikkiteatteriryhmät yhdistävät voimansa ja avaavat yleisölle kohtaamispaikan, josta ryhmien esitykset löytyvät kätevästi koottuna yhdelle sivustolle.

Mikä?

Suomen oopperaryhmät on 10 vapaan kentän ammattimaisen ooppera- ja musiikkiteatteriryhmän yhteistyöhanke.

Sivusto tarjoaa ajantasaista tietoa maassamme ammattimaisesti oopperaa ja musiikkiteatteria tuottavien ryhmien toiminnasta ja esityksistä. Lisäksi ryhmät tiedottavat tulevista esityksistään Suomen oopperaryhmät Facebook-sivulla ja Instagram-tilillä.

Suomen oopperaryhmät -hankkeessa mukana olevat ryhmät:

 

Miksi?

Laadullisesti korkeatasoista ja monipuolista sisältöä tuottavien oopperaryhmien toiminta on maassamme nykyään laajaa, mutta kattavaa infoa eri ryhmien toiminnasta on ollut vaikea löytää.

Uuden sivuston toivotaan helpottavan yleisön löytämistä vapaiden ooppera- ja musiikkiteatteriryhmien kekseliäiden ja korkealaatuisten teosten pariin. Haluamme yhdessä toimimalla tehdä työmme ja potentiaalimme paremmin näkyväksi kulttuurin kentällä sekä toivottaa yleisön ympäri Suomen tervetulleeksi oopperaan.

 

Varaa Gretan studio

Mikäli haluat varata Gretan studion, laita sähköpostia osoitteeseen reettari@gmail.com, ja kerro, koska tarvitsisit studiota.

Kun olet saanut vahvistuksen, että studio on vapaa valitsemallasi ajankohdalla, vahvista varaus painamalla allaolevaa painiketta.