Suomen Oopperaryhmät

TERVETULOA TURVALLISESTI TEATTERIIN

Aleksanterin teatterin turvallisuusohjeistus, lisätietoja teatterin sivuilla https://www.aleksanterinteatteri.fi/covid19-info

Esityskautemme käynnistyy 19.8., jolloin voimassa ovat vielä kesänaikaiset määräykset.
Katsomossa ja muualla teatterin tiloissa noudatetaan 2 metrin turvavälejä ja käynti teatteriin tapahtuu pääovien kautta.

ALLA OLEVAT OHJEET KOSKEVAT AIKAVÄLIÄ 20.8.-12.9.

Päivitämme ohjeistusta aina kulloinkin voimassaolevien määräysten mukaisiksi.

Pyydämme sinua ystävällisesti noudattamaan alla olevia ohjeita:

Älä tule sairaana tai oireisena esitykseen.
Jos sairastut, tiedustele lipunmyynnistämme (09) 676 980 mahdollisuutta vaihtaa lippusi maksutta toiselle illalle.

SAAPUMINEN TEATTERIIN
Lipun ostaneet tulevat saamaan sähköpostiin ohjeen, jossa kerrotaan missä lohkossa paikka salissa on ja miltä ovelta kyseinen lohko kulkee sisään teatteriin. Teatterin pääovilla on lisäksi vahtimestari ohjeistamassa oman lohkon oven löytymistä. Sisääntulo-ovi ei välttämättä ole teatterin pääovi.

LOHKOT
Jotta teatteriin voidaan ottaa enemmän kuin 25 henkeä, on yleisö jaettu lohkoihin. Jokaisella lohkolla on oma sisäänkäynti.

KASVOMASKIT
Käytä kasvomaskia terveydentilasi sen salliessa.

TURVAVÄLIT
Vahtimestarimme ovat yleisöä ovilla vastassa ja tarkistavat pääsyliput. Muistutamme yleisöä pitämään turvaväli seurueeseen kuulumattomiin henkilöihin teatteriin tullessa, yleisötiloissa, saliin mentäessä ja poistuttaessa.

RAVINTOLA
Ei valitettavasti toimi esityksissä ajalla 19.8.-12.9.

WC-TILAT
WC-tilat ovat käytettävissä väliajallisissa esityksissä, mutta vain ohjatusti lohko kerrallaan.

LIPUNMYYNTI
Esitysten yhteydessä teatterin pääsisäänkäynnillä ei ole lipunmyyntiä.
Lipunmyyntimme toimii toistaiseksi ainoastaan Bulevardin puoleisella info-pisteellä ma-pe klo 10-16. Sisäänkäynti henkilökunnan ovesta, KakkuGalleriaa vastapäätä. Lippuja esityksiin voi ostaa Ticketmasterin ja Lippupisteen lippukaupoista ja verkosta. Tarkista nettisivuiltamme esityksen tiedoista kummassa lippukaupassa ko. esityksen liput ovat myynnissä.

Liikkuminen teatterissa voi viedä nyt normaalia enemmän aikaa ja väliajat voivat venyä. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi kääntyä vahtimestariemme puoleen. 

Tervetuloa esityksiin!

Varaa Gretan studio

Mikäli haluat varata Gretan studion, laita sähköpostia osoitteeseen reettari@gmail.com, ja kerro, koska tarvitsisit studiota.

Kun olet saanut vahvistuksen, että studio on vapaa valitsemallasi ajankohdalla, vahvista varaus painamalla allaolevaa painiketta.