Suomen Oopperaryhmät

Klaps ry

KLAPS klassista lapsille ry

Maaginen Kalevala -lastenooppera

KLAPS klassista lapsille ry:n uusin lastenooppera on Anna Noran säveltämä Maaginen Kalevala. Esityksen on ohjannut Juulia Tapola ja visualisoinut Pia Lasonen. Mukana myös Maukka, Väykkä ja Karhu Murhinen -musikaalissa yleisön valloittaneet oopperalaulajat Jouni Bäckström, Annami Hylkilä sekä Emilia Vesalainen-Pellas ja muusikkona säveltäjän lisäksi kantelisti Jenni Kaarina sekä ihana lapsikuoro. Esityksen kesto n. 50 min. Soveltuu yli 5-vuotiaille. Kantaesitys oli Kanneltalossa pe 20.11.2020.

Tulevat esitykset 2022:

Helsingin Oopperakesä

Aleksanterin teatterissa

la 27.8 klo 13

su 28.8 klo 13

OSTA lippu.fi

ja kiertueella Espoon Sellosalissa

ti 20.9.2022 klo 18

ke 21.9.2022 klo 9:30 (koululaisesitys)

KLAPS klassista lapsille ry:n päätarkoitus on tuottaa laadukkaita ja mukaansatempaavia klassisen musiikin näyttämöteoksia lapsille oopperan ammattilaisten voimin. Yhdistys aloitti toimintansa vuonna 2012 säveltäjä Anna Noran lastenoopperan Kani Koipeliinin Kuperkeikat -kantaesityksellä. KLAPS ry on voittanut lastenteatterin ITU-palkinnon vuonna 2015 esityksellä Into parrakas vauva. Sen jälkeen yhdistys on tuottanut mm. Maukka, Väykkä ja Karhu Murhinen -lastenmusikaalin. Syksyllä 2020 yhdistyksen uusin jäsen, Pia Lasonen visualisoi Maaginen Kalevala -lastenoopperan. Seuraava uusi kantaesitys nähdään jo syksyllä 2022, kun Timo Parvelan Keinulauta -kirjan hahmot heräävät eloon Anna Noran säveltämässä Keinulauta -lastenoopperassa. Yhdistyksen taiteellisena johtajana toimii ohjaaja Juulia Tapola. Klaps klassista lapsille ry:n lastenoopperoita on vuosien aikana käynyt katsomassa yli 10 000 katsojaa. (kuvat: Tero Vihavainen)
Lisätietoja: www.klaps.fi
Ohjaaja& KLAPS ry:n taiteellinen johtaja Juulia Tapola
klapsry@gmail.com, 0505878536

Varaa Gretan studio

Mikäli haluat varata Gretan studion, laita sähköpostia osoitteeseen reettari@gmail.com, ja kerro, koska tarvitsisit studiota.

Kun olet saanut vahvistuksen, että studio on vapaa valitsemallasi ajankohdalla, vahvista varaus painamalla allaolevaa painiketta.