Greta Productions

Greta Productions (Greta Tuotanto Oy) on pitkään kulttuurialalla työskennelleen musiikkiteatteriammattilaisen Reetta Ristimäen vuonna 2016 Helsinkiin perustama taiteellinen tuotantotoimisto. Greta Productions tuottaa oopperaa, musiikkiteatteria ja kulttuuritapahtumia yhteiskunnan iloksi.

Greta Productionin toiminta on ympärivuotista ja se sisältää kantaesityksiä, konsertteja, keskustelutilaisuuksia, kiertue-esityksiä. Greta Productions työllistää projekteissaan vuosittain n. 50 taidealan freelanceria. Sen produktiot yhdistävät monen alan taiteen ja tieteen tekijöitä. Usein esitysten fokuksessa on Helsinki ja sen historia, mutta myös nykypäivä sekä yhteiskunnalliset kysymykset, jotka sivuavat kaupunkilaisten elämää. Toisaalta Greta Productions tekee paljon yhteistyötä maakuntien kulttuuritoimijoiden kanssa ja kevyesti liikuteltavat esitykset kiertävät ahkerasti ympäri Suomea.

Monet esityksistä ovat katsojan kokonaisvaltaisesti esitykseen upottavia immersiivisiä teoksia ja ne esitetään tavanomaisista esitysfoorumeista poikkeavissa paikoissa. Projektit ovat usein yllätyksellisiä ja niihin saattaa törmätä aikomattaan tutussa ravintolassa, näyttelyssä tai muussa julkisessa tilassa. Greta Productionin työtapa on työryhmälähtöinen ja tuotannot toteutetaan yleensä yhteistyössä muiden kulttuurialan toimijoiden kanssa. Greta Productionin tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat teatterit, kuten Musiikkiteatteri Kapsäkki ja Aleksanterin teatteri, Helsingin kaupunginmuseo sekä teatterit, museot ja kulttuuritalot ympäri Suomea.

Nettisivut: www.gretaproductions.fi

Facebook: www.facebook.com/gretaproductionsfinland 

Instagram: www.instagram.com/gretatuotanto/?hl=fi

 

Iloisten sielujen hotelli
Iloisten sielujen hotelli 2019, Kuva: Kari Hakli
Iloisten sielujen hotelli
Iloisten sielujen hotelli 2019, Kuva: Kari Hakli
Päätön kauhukabaree
Päätön kauhukabaree 2018, Kuva: Tanja Ahola
Sirpale eilistä
Sirpale eilistä, Kuva: Toivo Heinimäki

Varaa Gretan studio

Mikäli haluat varata Gretan studion, laita sähköpostia osoitteeseen reettari@gmail.com, ja kerro, koska tarvitsisit studiota.

Kun olet saanut vahvistuksen, että studio on vapaa valitsemallasi ajankohdalla, vahvista varaus painamalla allaolevaa painiketta.