Suomen Oopperaryhmät

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kotirintaman naiset – sota-ajan radiohitit

27 huhtikuun @ 18:00 - 20:30

€10

Kotirintaman naiset – sota-ajan radiohitit

 

Kansallisen Veteraanipäivän iltakonsertti Kotirintaman Naiset – Sota-ajan radiohitit Mäntsälän kunnantalon valtuustosalissa 27.4.2022 klo 18

Sota-ajan eläneen sukupolven kunniaksi laulajat Ira Kaspi ja Reetta Ristimäki sekä pianisti Tuija Rantalainen esittävät dramatisoidun lauluillan aikakauden radiohiteistä.

Kaikkia eurooppalaisia koskettaneella sodalla oli monet kasvot. Paitsi sotilaiden, se oli myös kotirintamalla eläneiden naisten, äitien, vaimojen ja tyttöystävien sota. Kotirintaman naiset palaa sota-ajan tunnelmiin kotirintamalla mm. musiikin, lehtileikkeiden ja kirjeiden välityksellä

Vuoden 1944 suomalaisia listahittejä olivat mm. Kodin kynttilät, Hymyillen, Väliaikainen, Pieni sydän ja Siks’ oon mä suruinen sekä Salaisuuden kertoa mä voisin. Kansainvälisiä hittejä olivat mm. As Time Goes By, We’ll meet again, Bei mir bist du schön ja Itke en lemmen tähden.

Aikakauden suosituimpia artisteja olivat mm. Valtosen sisarusten lauluyhtye Harmony Sisters Suomessa, Vera Lynn Britanniassa, Edith Piaf Ranskassa, Marlene Dietrich USA:ssa ja Zarah Leander Saksassa.

 

Esityksen kesto: noin 1,5h

Esityspaikka: Mäntsälän kunnantalon auditorio (valtuustosali), Heikinkuja 4, Mäntsälä

Liput: 10€ https://www.lippu.fi/eventseries/kotirintaman-naiset-1311737/

Tiedot

Päivämäärä:
27 huhtikuun
Aika:
18:00 - 20:30
Hinta:
€10
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.mantsala.fi/tapahtumat/tapahtumantiedot/19438/kotirintaman-naiset-eliina-maekiranta

Tapahtumapaikka

Mäntsälän kunnantalo
Heikinkuja 4
Mäntsälä, Uusimaa 04600 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjä

Greta Productions
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Varaa Gretan studio

Mikäli haluat varata Gretan studion, laita sähköpostia osoitteeseen reettari@gmail.com, ja kerro, koska tarvitsisit studiota.

Kun olet saanut vahvistuksen, että studio on vapaa valitsemallasi ajankohdalla, vahvista varaus painamalla allaolevaa painiketta.